• A-
  • A
  • A+
сабота, 23 јуни 2018, 

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

22 јуни 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ВНИМАТЕЛНО: АМ... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

21 јуни 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ВНИМ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

20 јуни 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ВНИМАТЕЛНО: АМ... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 19 јуни 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ преп... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

18 јуни 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози.ВНИМА... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

14 јуни 2018  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по претежно суви ко... повеќе...

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

13 јуни 2018  06:10 часотСОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

12 јуни 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози. В... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

11 јуни 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по претежно суви кол... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 9 јуни 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози. АМС... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

7 јуни 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози. ВН... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 6 јуни 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по влажни коловози. Ин... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 5 јуни 2018 СОСТОЈБА:Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по претежно ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 26 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. И... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 24 мај 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. АМСМ ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 23 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 22 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Интензит... повеќе...

Мозаик

Почина Вини Пол Ебот, еден од браќата основачи на Пантера

Вини Пол Ебот, еден од основачите на хеви метал бе...

Дебелеењето нуспојава на Мундијалот

Седењето пред телевизор, пиењето на зашеќерени нап...

На аеродомот во Орландо ќе се скенираат лицата на сите патници

Меѓународниот аеродом во Орландо, кој е најпромете...

Стаорец изел 19.000 долари во бакомат во Индија

Стаорец или повеќе стаорци влегле во банкомат во с...

Таткото на Кејт Спејд починал неколку часа пред нејзиниот погреб

Ерл Броснејн (89), таткото на дизајнерката Кејт Сп...