• A-
  • A
  • A+
среда, 25 април 2018, 

Најави

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

25 април 2018 Скопје - Седница на собраниската Комисија за надзор над спроведувањето на посебната и... повеќе...

 
МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

25 април 2018 Скопје - Седница на собраниската Комисија за надзор над спроведувањето на посебната и... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

25 април 2018 Вашингтон - Францускиот претседател Емануел Макрон ќе има обраќање пред американскиот... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

24 април 2018  Талин - Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери на конферен... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

24 април 2018  Талин - Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери на конферен... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

24 април 2018 Вашингтон - Францускиот претседател Емануел Макрон во работна посета на САД. Брисел ... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

23 април 2018 Скопје - Седница на собраниската Комисија за одбрана и безбедност. (Сала 6/11:00) Ск... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

23 април 2018 Скопје - Седница на собраниската комисија за одбрана и безбедност. (Сала 6/11:00) Ск... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

22 април 2018  Скопје - Заменик-министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули ... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

22 април 2018 Асунсион - Претседателски избори во Парагвај. Токио - Кралот и кралицата на Шведска ... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

21 април 2018 Скопје -  Премиерот Зоран Заев и министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески  на... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

21 април 2018 (МИА) Рим - Конгрес на италијанската левоцентристичка Демократска партија на кој треб... повеќе...

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

20 април 2018 Скопје - Премиерот Зоран Заев ќе го посети Фондот за иновации и технолошки развој. (... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

20 април 2018 Скопје - Премиерот Зоран Заев ќе го посети Фондот за иновации и технолошки развој. (... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

20 април 2018 (МИА) Шведска - Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш во работна посета на Швед... повеќе...

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

19 април 2018 Скопје - Претседателот на Собранието Талат Џафери во официјална посета на Република Т... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

19 април 2018 Скопје - Потпретседателот на Собранието на Република Македонија, Горан Мисовски ќе се... повеќе...