0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Mjeku Fauçi thotë se amerikanët duhet të mendojnë për anulimin e planeve për Ditën e falënderimit, sepse rastet me Kovid-19 po rriten

Duke e pasur parasysh atë që rastet e koronavirusit dhe të hospitalizuarve vazhdojnë të rriten në shumë pjesë të SHBA-së, këshilltari qeveritar shëndetësor mjeku Entoni Fauçi i paralajmëroi amerikanët se tubimet për Ditën e falënderimit mund të paraqesin rrezik serioz për bartjen e virusit.

Back to top button
Close
Close