0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderShoqëriVideo

Mjekët porosisin: Luftojmë në mënyrë të palodhshme për shëndetin dhe jetën e të gjithë pacientëve

Në video fjalimin e sotëm, mjekët Milena Stevanoviq, Dejan Dokiq, Kalina Grivçeva-Stardellova, Ilir Demiri, irena Rambabova Bushljetiq, Dimitar Karkinski dhe tekniku mjekësor, Sabri Aziri porosisin të jemi mbështetja e tyre. Ata bëjnë thirrje t'i respektojmë masat në mënyrë që të mund t'u ndihmojmë edhe atyre, të cilët gjatë nëntë muajve të fundit janë në radhët e para të frontit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close