0_Maqedoni.PortalShoqëri

Mjegull në disa vendkalime malore

Në aksin rrugor nga fshati Lisec drejt Kodrës së Diellit dhe në Mavrovë dhe vendkalimet malore Pletvar dhe Strazhë ka mjegull për shkak të së cilës dukshmëria  është zvogëluar  prej 50-100 metra, informon në mëngjes LAMM.

Shkup, 28 mars 2020 (MIA) – Në aksin rrugor nga fshati Lisec drejt Kodrës së Diellit dhe në Mavrovë dhe vendkalimet malore Pletvar dhe Strazhë ka mjegull për shkak të së cilës dukshmëria  është zvogëluar  prej 50-100 metra, informon në mëngjes LAMM.

Në akset tjera rrugore  në mbarë shtetin komunikacioni zhvillohet pa ndërprerë, vende-vende  nëpër rrugë të lagështa. sa/

Back to top button
Close
Close