0_Maqedoni.PortalShoqëri

Mjegull në aksin rrugor Katlanovë-Veles

Për shkak të mjegullës, është zvogëluar dukshmëri prej 50-100 metra, në mëngjes ka në aksin rrugor Karlanovë-Veles.

Shkup, 29 janar 2020 (MIA) – Për shkak të mjegullës, është zvogëluar dukshmëri prej 50-100 metra, në mëngjes ka në aksin rrugor Karlanovë-Veles.

Komunikacioni nëpër rrugët tjera shtetërore po zhvillohet pa pengesa nëpër disa rrugë të lagështa. Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të  lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. fb/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close