BotëSvet.Slajder

Mjanmar: Mijëra njerëz protestojnë, ushtria e ka bllokuar internetin

Mijëra njerëz sot dolën  në rrugët  e Jangon me kërkesë  të lirisë  për lideren  Aung San Su Çi dhe  demokracia pas grusht shtetit në Mjanmar, ndërsa gjeneralët të cilët e kanë udhëhequr  puçin e bllokuan internetin.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close