Политички партии

Митева: Вчера во Македонија починале 10 пати повеќе луѓе на еден милион жители од повеќето земји во регионот, Филипче оставка веднаш

Венко Филипче, ниту пи-ар агенцијата нема идеја како да ги оправда твоите погрешни политики. Театрални настапи не поминуваат, прес конференции веќе нема, сведен си на статистички статуси зад кои ја криеш неспособноста.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close