Политички партии

Митева: Набавка на садници од 9,5 милиони денари е доказ како се празни буџетската каса на Градот

Рамковната спогодба за набавка на садници која изнесува 9,5 милиони денари е уште еден доказ за начинот на кој се празни буџетската каса на Град Скопје.

Back to top button
Close
Close