EvropëEvropë.Portal

Mishel: Së shpejti bisedime intensive për metodologjinë e re për zgjerim

Kryetari i Këshillit Evropian, Sharl Mishel sot në Tiranë deklaroi se Unioni në javët e ardhshme do të zhvillojë bisedime intensive për atë në cilën mënyrë në të ardhmen do të zhvillohet procesi për zgjerimin e BE-së.

Tiranë, 24 janar 2020 (MIA) – Kryetari i Këshillit Evropian, Sharl Mishel sot në Tiranë deklaroi se Unioni në javët e ardhshme do të zhvillojë bisedime intensive për atë në cilën mënyrë në të ardhmen do të zhvillohet procesi për zgjerimin e BE-së.

“Të gjitha vendet-anëtare janë njëzëri për një punë dhe ajo është se ardhmëria e Ballkanit Perëndimor duhet të jetë ndaj Evropës”, potencoi Mishel, i cili më vonë do të ketë takim me kryeministrin e Republikës së Shqipërisë, Edi Rama. fb/

Таг
Back to top button
Close
Close