EvropëEvropë.Portal

Mishel: BE-ja vazhdon me luftën kundër terrorizmit dhe mbrojtjes së demokracisë

Kryetari i Këshillit të Evropës, Sharl Mishel deklaroi se BE-ja do të vazhdojë t'i përfaqësojë vlerat e saka kur bëhet fjalë për luftën kundër terrorizmit dhe mbrojtjes së demokracisë.

Back to top button
Close
Close