Partitë politikeZgjedhje parlamentare 2020

Misajllovski: Pensionistët gjithmonë janë prioriteti ynë, për 20 për qind pensione më të larta

Bartësi i njësisë zgjedhore 2 dhe nënkryetar i VMRO-DPMNE-së, Vllado Misajllovski  sot realizoi takim  me pensionistët e komunës Butel, ku theksoi se në programin zgjedhor Rindërtim  për Maqedoninë është parashikuar  rritje e pensioneve.

Shkup, 26 qershor 2020

Bartësi i njësisë zgjedhore 2 dhe nënkryetar i VMRO-DPMNE-së, Vllado Misajllovski  sot realizoi takim  me pensionistët e komunës Butel, ku theksoi se në programin zgjedhor Rindërtim  për Maqedoninë është parashikuar  rritje e pensioneve.

VMRO-DPMNE  gjithmonë është kujdesur  për pensionistët, gjithmonë  kanë qenë prioritet dhe shpresoj se me programin e ri “Rindërtim për Maqedoninë” menjëherë do ta ndjejnë atë me rritjen  e pensioneve”, thotë Misajllovski.

Misajllovski e kërkoi mbështetjen e pensionistëve  duke u bërë thirrje  të dalin  dhe të japin mbështetje për VMRO-DPMNE-në dhe rindërtimin e Maqedonisë, që së bashku ta  ndryshojnë këtë pushtet.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së, Misajllovski në takim me pensionistët e Komunës Butel

______________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale

Back to top button
Close
Close