0_Македонија.ПорталКултураКултура.ПорталОпштество

„Мироносни цвеќиња“ од Живко Поповски – Цветин за бебињата што ќе се родат на Божик

Македонскиот сликар и хуманист Живко Поповски - Цветин по повод божикните празници ќе има подари „Мироносни цвеќиња“ на сите новороденчиња во земјава што ќе се родат на Божик - 7 јануари 2021 година.

Back to top button
Close
Close