Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Mirëseardhje simbolike për studentët e rinj në UEJL

Duke pasur parasysh pandeminë me Kovid-19 dhe faktin që nuk u mbajt pranimi tradicional për studentët e vitit të parë, Asambleja studentore pranë Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) i mirëpriti studentët me aktivitet simbolik.

Back to top button
Close
Close