BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Ministrja e Infrastrukturës të Shqipërisë Balluku pozitive në Kovid-19

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjetikës së Shqipërisë, Belinda Baluku është pozitive në Kovid-19.

Back to top button
Close
Close