0_Maqedoni.PortalShoqëri

Ministrja Carovska në trajnim me drejtorët e shkollave të mesme në prag të vitit të ri shkollor

Është mbajtur trajnim me drejtorët e shkollave të mesme në prag të vitit të ri shkollor kur fillon zbatimi i konceptit të arsimit të dyfishtë, si dhe për detyrimet që duhet t'i ndërmarrin në drejtim të partneritetit efektiv me kompanitë që janë pjesë e konceptit dhe do të marrin pjesë në edukimin e nxënësve të shkollave të mesme, u mbajt sot në hapësirat e Klubit të Deputetëve, ndërsa në organizim të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Back to top button
Close
Close