0_Maqedoni.PortalShoqëri

Ministria e Transportit do të shpërngulet në ndërtesën e rinovuar

Nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve presin deri të premten ta marrin në përdorim lejen për ndërtesën e rinovuar që gjendet në sheshin "Filipi i Dytë" në afërsi të Urës së Gurit dhe deri në fund të muajit të shpërngulen, konfirmuan për MIA-n nga Ministria.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close