Korrespondentë MKDShoqëri

Ministri Nuredini për vizitë në Universitetin e Tetovës

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, e priti sot në takim pune ministrin e mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor të Qeverisë së vendit tonë, z. Naser Nuredinin. Në këtë takim u bisedua për bashkëpunimin e frytshëm që zhvillohet në mes dy institucioneve, kontributin e përbashkët në projektet shkencore – ekologjike si dhe u shqyrtuan mundësitë për avancimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit ndërinstitucional.

Back to top button
Close
Close