0_Maqedoni.PortalPolitikë

Ministri Dimkovski cakton pres konferencë për audio- incizimet e sotme

Ministri për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomizim të Ujërave, Trajan Dimkovski pasdite ka caktuar pres konferencë lidhur me audio-incizimin e publikuar sot në portalin "Lideri ekonomik".

Shkup, 12 janar 2020 (MIA) – Ministri për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomizim të Ujërave, Trajan Dimkovski pasdite ka caktuar pres konferencë lidhur me audio-incizimin e publikuar sot në portalin “Lideri ekonomik”.

Pres konferenca siç informojnë nga Kabineti i Dimkovskit do të mbahet në Ministri në ora 15:15.

Audio-incizimi i “Liderit ekonomik” është kinse bisedë mes Tome Mojsovskit, këshilltar i ministrit Dimkovski dhe një personi të punësuar në Inspektoratin e Ohrit. Në të dëgjohet se si Mojsovski “e shantazhon” inspektorin e Ohrit të heq koncesion të caktuar dhe nëse nuk e bën këtë të jep dorëheqje. fab/

 

 

Back to top button
Close
Close