BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Ministrat e mbrojtjes të NATO-s debatojnë për shpërndarjen e ngarkesës në mbrojtje

Ministrat e mbrojtjes të NATO-s filluan sot video konferencë dyditore dyditore në të cilën sërish do të diskutohet për përforcimin e investimeve në mbrojtje dhe forcat e armatosura.

Back to top button
Close
Close