КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Министерството за култура и Асоцијација Јадро ја интензивираат соработката

Се конкретизира соработката меѓу Министерството за култура и Јадро – Асоцијација на независната културна сцена со план на активности и препораки од суштинско значење за вонинституционалниот културен сектор.

Back to top button
Close
Close