0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Министерството за финансии и УНДП потпишаа Меморандум за унапредување на фискалната децентрализација

Министерството за финансии, претставувано од министерот за финансии Фатмир Бесими и постојаната претставничка на УНДП во земјава Нарин Сахакјан денеска потпишаа Меморандум за унапредување на фискалната децентрализација, реформи во јавните финансии и економски развој.

Back to top button
Close
Close