Политички партии

Милошоски: Одговорност за случајот Мафија по хиерархија кај министерот или другите надредени нема

Судската постапка за случајот Мафија гледаме дека тече со минимални казни затвор за кои што треба да ги направат топовско месо некои административци во управните служби на МВР, додека одговорност по хиерархија кај министерот или другите надредени нема и не се знае кој е организаторот на целиот процес во кои биле издадени 214 патни исправи, на светски нарко босови, на платени убијци и на терористи.

Back to top button
Close
Close