0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKronikëKronikë.PortalMakedonija.SlajderShoqëri

Millanov: Nëse kryeministri thotë se organizatorë nuk janë Ristovski, Janakievski dhe Veljanoski, akuza duhet të tërhiqet

Nëse njeriu i parë i shtetit në katër vitet e fundit si kryeministër, me qasje në të gjitha informacionet e sigurisë, tha se organizatorët e ngjarjeve të 27 prillit sigurisht nuk janë Spiro Ristovski, Mile Janakieski dhe Trajko Veljanoski, mendoj se është informacion plotësisht i rëndësishëm që mund të merret parasysh dhe kjo aktakuzë duhet të shkojë në atë drejtim, gjegjësisht e njëjta të tërhiqet, deklaroi pas seancës së sotme për organizatorët e ngjarjeve në Kuvend më 27 prill, avokati Elenko Millanov.

Back to top button
Close
Close