0_Магазин.ПорталЗанимливости

Милијардерката Меккензи Скот се омажи со пензиониран наставник по природни науки

Ден Џует, го испрати тоа како соопштение до интернет-страницата на непрофитната организација „Гивинг плеџ“. Тој, инаку, бил наставник и до неодамна предавал хемија во приватното училиште „Лејксајд“, каде што учеле и децата на Скот.

Back to top button
Close
Close