0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunatPolitikë

Milevski: Serrë qelqi dhe stacion meteorologjik në Rajonin e Pollogut për përmirësimin e prodhimtarisë bujqësore

Serrë qelqi dhe stacion meteorologjik të cilët janë vendosur në rrethinë të shkollës së mesme komunale "Mosha Pijade" në Tetovë do të jenë mundësi për qëllime edukative, riedukim de ndihmë palëve të interesuara në kultivimin e kulturave bujqësore dhe atë ta zbatojnë në praktikë. Projekti është me vlerë prej 2.169.000 denarëve, do të thotë edhe nxitje e zhvillimit dhe përmirësimit të prodhimtarisë bujqësore, porositi ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski, i cili ishte për vizitë në atë shkollë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close