0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatPolitikëShoqëri

Milevski: Mbi 30.000 banorë të Demir Hisarit dimrin e ardhshëm do ta presin pa probleme me mekanizmin e ri për mirëmbajtjen e rrugëve

- Në kuadër të projektit për përforcim të kapaciteteve rajonale për mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e instrastrukturës rrugore në rajonin e Pellagonisë, është furnizuar mekanizëm funksional për mirëmbajtje në dimër për të gjitha llojet e infrastrukturës rrugore të Komunës së Demir Hisarit, kumtoi Ministria e Vetëqeverisjes Lokale.

Back to top button
Close
Close