0_Македонија.ПорталПолитика

Милевски: Ќе реализираме заеднички проекти за подобрување на економијата, туризмот и заштитата на културното наследство

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски во Република Албанија имаше состанок со Зеф Мази, шеф на преговарачкиот тим за интегрирање во ЕУ и национален ИПА координатор, како и со заменикот министер за Европа и надворешни работи, Сокол Дедја.

Back to top button
Close
Close