0_Maqedoni.PortalPolitikë

Milevski: Do të realizojmë projekte të përbashkëta për përmirësimin e ekonomisë, turizmit dhe mbrojtjes së trashëgimisë kulturore

 Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Goran Milevski në Republikën e Shqipërisë pati takim me Zef Mazin, shef i i ekipit negociues për integrim në BE dhe koordinator kombëtar i IPA-s, si dhe me zëvendësministrin për Evropë dhe Punë të Jashtme Sokol Dedjan.

Back to top button
Close
Close