0_Sport,PortalFutboll

Mileri mbetet në Baern Munih deri në vitin 2023

Tomas Miler mbetet në Baern deri në vitin 2023. Sulmuesi, marrëveshja e të cilit me bavarezët përfundon verën e ardhshme, e vazhdoi bashkëpunimin me klubin edhe të "Alianz arena" do të mbetet dy sezone shtesë. 

Munih, 7 prill 2020 (MIA) – Tomas Miler mbetet në Baern deri në vitin 2023. Sulmuesi, marrëveshja e të cilit me bavarezët përfundon verën e ardhshme, e vazhdoi bashkëpunimin me klubin edhe të “Alianz arena” do të mbetet dy sezone shtesë.

Mileri në Baern ka mbërritur në vitin 2013 që do të thotë se deri në skadimin të marrëveshjes së re do të ketë përvojë njëdekadësh në klubin në të cilin, me siguri, edhe do ra përfundojë karrierën.

Në nënshkrimin e sotëm të marrëveshjes morën pjesë Oliver Kan, Karl Hajnc Rumenite dhe Hasan Salihamixhiq të cilët shprehën kënaqësi që përfaqësuesi gjerman mbetet në rosterin e tyre.

Mileri për momentin është lider pas asistencave për gol në pesë ligat më të fuqishme të futbollit në Evropë. ar/

Back to top button
Close
Close