0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Milanov: Situata me koronavirusin po eskalon në rajonin e Shtipit

Situata me koronavirusin në rajonin e Shtipit po eskalon, vlerësoi sot kryetari i përkohshëm i Komunës së Shtipit, Jane Milanov. Aktualisht janë 200 raste aktive, dhe sot u regjistrua rast i dytë i një edukatori të infektuar në objektin "Luledielli" në kuadër të kopshtit "Astibo".

Back to top button
Close
Close