Политички партии

Михаилоски: Мерката субвенциониран оброк за 40.000 активни студенти е во финална фаза на реализација

Измената која ја иницираше и потекна токму од Социјалдемократската младина, субвенциониран студентски оброк за 40.000 активни студенти е во финална фаза на реализација.

Back to top button
Close
Close