BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Micotakis: Greqia do të marrë mbi 25 milion doza nga vaksina për Kovid-19

Për përcaktimin e strategjisë për vaksinim të popullatës për koronavirusin, kryeministri grek  Kirjakos Micotakis sot mbajti mbledhje  me ministrat kompetent, zëvendësit dhe  sekretarët e përgjithshëm dhe theksoi se Greqia do të marrë  mbi 25 milion doza nga vaksina për Kovid-19, në bazë të marrëveshjes  në nivel evropian, ndërsa pritjet janë se  dërgesa e parë do të arrijë në fillim të vitit 2021, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close