BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Micotakis: Dilema është vetëmbrojtje ose karantinë

Dilemën vetëmbrojte ose karantinë e shtroi kryeministri grek Kirjakos Micotakis në fjalimin e tij të ri televiziv për qytetarët mbi situatën e koronavirusit në Greqi, për nevojën për t'i respektuar masat, duke e vendosur theksin në përdorimin e maskës, për përgjegjësi individuale, dhe natyrisht, nuk kumtoi masa shtesë shtrënguese, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close