Partitë politike

Mickoski: Zaev me rritje të tatimeve godet drejtpërdrejt në xhepin e popullit

Zaev me rritjen e taksave drejtpërdrejt godet në xhepat e popullit. Në kohë të koronës do të vuajnë më të varfrit, por edhe të gjithë të tjerët. Janë marrë hua miliarda, ndërsa populli duhet ta paguajë paaftësinë dhe krimet e tyre.

Back to top button
Close
Close