Partitë politikeTekste origjinale

Mickoski u takua me fermerët në Haraçinë dhe Gazi Babë

Shkup, 21 prill 2021

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close