Partitë politike

Mickoski propozon testim mujor falas për punonjësit shëndetësor të cilët janë në rrezik më të madh nga Kovid-19

Në kohën e pandemisë Kovid, për të mbrojtur ata që kujdesen për shëndetin tonë dhe për të shpëtuar jetë, propozoj Qeveria dhe Ministria e Shëndetësisë të sigurojnë dhe organizojnë testime falas një herë në muaj për të gjithë punonjësit shëndetësorë në nevojë dhe atje ku ka rrezik më të madh të sëmundjes.

Back to top button
Close
Close