Политички партии

Мицкоски предлага бесплатно месечно тестирање за здравствените работници кои се во најголем ризик од КОВИД-19

Во време на Ковид пандемија , во насока да ги заштитиме тие што се грижат за нашето здравје и спасуваат животи, предлагам Владата и Министерството за здравство, да овозможи и организира, бесплатно тестирање еднаш во месецот за сите здравствени работници кои имаат потреба и кај кои постои најголем ризик да заболат.

Back to top button
Close
Close