Политички партии

Мицкоски од Карпош: Ќе презентираме како до плата од 750 евра и како ќе го формализираме тргувањето со крипто валути

Денеска продолжуваме практично со она кое што започнавме во скопската општина Гази Баба, каде што ја имавме првата промоција на политиките под концептот „Македонија за сите луѓе“.

Back to top button
Close
Close