Политички партии

Прес-конференција на Христијан Мицкоски (во живо)

ВО ЖИВО - Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Скопје, 22 мај 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Прес на Христијан Мицкоски

Posted by MИА.mk on Петок, 22 мај 2020

 

 

Back to top button
Close
Close