Политички партии

Мицкоски: Фотелјите на Заев и Филипче не се поважни од вистината

10 прашања на кои Зоран Заев и Филипче немаат одговори. Настрана од политиката, настрана од отсуството на морал, кој видовме дека го немаат, прашањата кои секој еден човек ги поставува и се во рамките на здравиот разум се следниве:

Back to top button
Close
Close