Политички партии

Мицкоски: Ќе понудиме план за да ја извадиме државата од криза

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во интервју за ТВ Клан истакна дека оваа година која што е повторно изборна за државата, ВМРО-ДПМНЕ ќе понуди план и решенија за излез од кризата. Тој смета дека постојат шанси покрај локалните да има и парламентарни избори, па затоа решенијата ќе бидат и на локален но и државен план.

Back to top button
Close
Close