Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Shkup - Kryetari i Odës së Zejtarëve Shkup, Nikolla Petrov do të mbajë konferencë për shtyp. (Oda e Zejtarëve Shkup, para ndërtesës së Shtëpisë së Zejtarëve, rruga "Bitpazarska" nr. 12, Çarshi të Vjetër/09.000)

30 mars 2020

Shkup – Kryetari i Odës së Zejtarëve Shkup, Nikolla Petrov do të mbajë konferencë për shtyp. (Oda e Zejtarëve Shkup, para ndërtesës së Shtëpisë së Zejtarëve, rruga “Bitpazarska” nr. 12, Çarshi të Vjetër/09.000)

Shkup – Konferencë për shtyp e Odës së Shërbimit të Maqedonisë.  (Para hyrjes së Çarshisë së Shkupit, Sheshi Filipi II/11:30)

Tetovë – Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi do të mbajë konferencë për shtyp.  (Selia e partisë /10:30)

Gostivar – Shtabi i Emergjencës do të mbajë mbledhje në të cilën do të shqyrtohet situata aktuale me koronavirusin në Gostivar, Vrapcishtë dhe Mavrovë-Rostushë. (Në sallën e Këshillit të Komunës/11.00)

_____________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close