Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

12 gusht 2020

12 gusht 2020

Shkup – Konferencë për media e Bankës Popullore (Hapësirat e Bankës Popullore/16:30, gazetarët të arrijnë 15 minuta para fillimit të konferencës, gjegjësisht deri në 16:15, duke i pasur parasysh protokollet për KOVID-19, BP i lut në konferencë të marrë pjesë nga një gazetar prej një mediumi)

Shkup- Qendra për demokraci ekologjike “Florozon” dhe NP “Higjiena komunale” do të mbajnë konferencë shtypi. (lagja Kapishtec në QT Zebra/10:00)

Shkup- Forumi i edukimit të të rinjve do të mbajë diskutim njëorësh të titulluar: “Mendo dëshirë për politikë cilësore rinore”. (kafe- bari Shortbas/12:00)

________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close