Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

8 gusht 2020

8 gusht 2020

Karpallak – Një delegacion nga Ministria e Mbrojtjes dhe Armata e Republikës së Maqedonisë së Veriut e kryesuar nga shefi i Shtatmadhorisë, gjeneral-koloneli, Vasko Gjurqinovski dhe sekretari shtetëror në Ministrinë e Mbrojtjes, Dragan Nikoliq do të vendosin lule në pllakën përkujtimore të pjesëtarëve të rënë të Armatës. (09:00)

Prilep – Një delegacion i përbashkët nga Ministria e Mbrojtjes dhe Armata e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të vendosin lule përpara kompleksit “Karpallak” në qendër të Prilepit. (10:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e kryetarit të Sindikatës së pavarur të çolicisë (SPP), Goce Dellçev Todev. (Porta kryesore e MPB-së/12: 00)

Shkup – Konferencë për shtyp dhe protestë e shoqatës joformale të qytetarëve “Stop për vjedhje”. (para Ministrisë së Drejtësisë/12:05)

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close