Paralajmërime

MIA paralajmërime MKD (PLT)

4 gusht 2020 

4 gusht 2020 

Shkup – Mbledhje konstituive e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (salla Kupola e madhe/12:00)

Ohër- Presidenti Stevo Pendarovski do të ketë fjalim në hapjen solemne të edicionit të 60-të të festivalit “Vera e Ohrit”. (teatri antik/21:00, Transmetim i drejtpërdrejtë në faqen e Fejsbukut dhe në kanalin Jutjub të presidentit)

Shkup – Konferencë për media e Sindikatës së Pavarur të Transportuesve me Kamionë të Maqedonisë – SPTKM MAKAMTRANS dhe Sindikatës së Pavarur të Punonjësve Ndërtimorë, Inxhinierëve dhe Tregtarëve në Ndërtimtari – SP PNITN për rritjen e çmimit të rrymës. (para ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale/11:00)

Shkup – Shfaqja teatrore në gjuhën shqipe “Tregimi zoologjik” në kuadër të Verës së Shkupit 2020. (Fakulteti i Artit Figurativ – Suli An/20:30)

__________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close