Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD (PLT)

11 korrik 2020

11 korrik 2020

Strumicë – Ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev do ta vizitojë Sektorin për punë të brendshme në Strumicë dhe do të realizojë  takim pune me udhëheqësinë. Deklarata për mediat, para ndërtesës së SPB-së Strumicë (11:00)

Strumicë  – Drejtori i Agjencisë për Mbështetje Financiare  në Bujqësi dhe Zhvillimin Rural, Nikollçe Babovski së bashku me ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Trajan Dimkovski do ta vizitojnë  Njësinë rajonale të MBPEU-së Strumicë dhe do t’i dorëzojnë kartelat për “naftë të gjelbër”, për të gjithë shfrytëzuesit e rinj të  mbështetjes për karburant të subvencionuar për mekanizmin bujqësor. Deklaratë për mediat pas ngjarjes (10:00)

Shkup – Zëvendëskryeministrja e Çështjeve Ekonomike dhe kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov do të mbikëqyrin aktivitetet në ndërtimin e qendrës strehuese të NP “Lajka”, pas çka do të japin deklarata për mediat.(12:30)

Shkup – Konferencë për media e Odës Ekonomike të Turizmit të Maqedonisë. (para hapësirave zë OETM, ndërtesa e “Trafikut të Maqedonisë”/11:00)

ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2020

Shkup – Konferencë për media e Koalicionit “Tash është koha”. (Sheshi “Skënderbeu” – Shkup/11:30)

Krushevë – Kandidati për kryeministrin e parë shqiptar Naser Ziberi, do të mbajë konferencë shtypi para “Makedonium”. (15:00)

– I ftojmë ekipet tuaja të jenë të pranishëm në orën 14:45.

Shkup – Bartësi i listës në NJZ 2, nga koalicioni “Mundemi” Oliver Spasovski në takime me banorët e Komunës Gazi Babë. Spasovski do të japë deklaratë për opinionin. (Tregu në lagjen Çento/11:30)

Veles – Bartësja e listës së koalicionit “Mundemi” për NJZ 3 Jagoda Shahpaska, do të japë deklaratë për mediat në amfiteatrin  në Veles. (11:30)

Gradsko – Bartësi i listës në NJZ 3 nga Koalicioni “Mundemi” Lupço Nikollovski do të japë deklaratë për mediat në parkun e qytetit “Dame Gruev” në Gradsko. (11:00)

Shkup – Nënshkrimi i “Marrëveshjes së re për arsim dhe të rinj” – Deklarata për të rinjtë, arsimin dhe të ardhmen mes Parlamenteve të Studentëve të Universiteteve “Shën Cirili dhe Metodi”, “Nëna Terezë”, “Klimenti i Ohrit”, “Goce Dellçev” dhe përfaqësues të partive politike. (në parkun e gazetarëve, para MASH/10:5)

Shkup – Bartësi i listës në NJZ 1 nga Koalicioni “Mundemi” Nikolla Dimitrov do të japë deklaratë për mediat. (Shatërvani në Parkun e Qytetit/10:30)

Kavadar/Jegunoc – Karvani i koalicionit “Mundemi” do ta vizitojë komunën e Kavadarit  (19:00) dhe komunën Jegunovcës  (20:30)

Rankovc/Kratovë/Kriva Pallankë – Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristian Mickovski do ta vizitojë komunën Rankovc  (17:00), komuna e Kratovës  (18:30) dhe komunën e Kriva Pallankës. (20:30)

Shkup – Lidhja Demokratike do ta mbajë Kongresin e VI, në të cilin do të debatohet për prioritet e Lidhjes Demokratike në periudhën e ardhshme katërvjeçare, si dhe për aktivitetet parazgjedhore. (në vend të hapur, para h.”Belvi”, në dalje të Shkupit drejtë Kumanovës/11:00)

Ohër – Unioni Demokratik Qytetar – UDQ organizon tribunë “Bisedë nën dru”. (Kaneo/12:00)

Shkup – Konferencë për media e Civil. (h. “ParkRezidens” pas stadiumit të Shkupit/13:00)

__________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close