Paralajmërime

MIA Paralajmërime-MKD (PLT)

4 korrik 2020

4 korrik 2020

Shkup – Delegacionet e shoqatave të maqedonasve dhe fëmijët refugjatë  nga pjesa egjiptiane e Maqedonisë do të dorëzojnë lule  në Përmendoren e fëmijëve refugjatë – viktima  të luftës  qytetare në Greqi 1946-1949. (Parku Gruaja luftëtare përballë Kuvendit të Maqedonisë/ 10:00)

ZGJEDHJE PARLAMENTARE 2020

Tetovë –Kandidati  për kryeministër të parë shqiptar do të realizojë takime  me kryetarët e  disa komunave. (Hapësirat  e Komunës së Tetovës/10:00, arritja e mediumeve 09:45)

Strugë – Tubim i koalicionit Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, i cili  do të transmetohet drejtpërsëdrejti në Fejsbuk, në faqen zyrtare të koalicionit dhe faqet e të dy partive. (sheshi i Strugës/20:00)

Shkup – Bartësi i listës së NJZ2 Oliver Spasovski do të zhvillojë takime me banorët e Komunës së Gjorçe Petrovit. (Deklaratë për mediat në parkun Gjorçe Petrov/11:30)

Shkup – Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski do të vizitojë komunën e Petrovecit (17:00), komunën e Ilindenit (18:00), komunën Qendër (19:00) dhe komunën e Kisella Vodës (20:30).

Shkup – Bartësit e listave të VMRO-DPMNE-së do të kenë takime me qytetarët dhe do të japin deklaratë për mediat në vendbanimet në vijim: Bartësja e NJZ1 Gordana Siljanoska Davkova do të vizitojë komunën Qendër (19:00) dhe në 20:30 do të vizitoi komunën e Kiselëa Vodës.

Kumanova – Bartësi i listës në NJZ 2, Vllado Misajlëovski do të vizitojë komunën e Kumanovës. (Deklaratë për shtyp në sheshin e lojërave FC “Eurosport”/13:30)

Kriva Pallankë/ Dibër – Karvani i koalicionit “Mundemi” (Kriva Pallankë/19:00. Dibër 20:30)

Prilep – Karvani i Maqedonia e Vetme dhe Koalicioni “Asnjëherë veriore – vetëm Maqedoni”, do të realizojë takime me banorët e komunës Prilep.

– Bartësi i listës  në njësinë e katërt zgjedhore  të Maqedonisë së Vetme prof.dr. Janko Baçev do të japë deklaratë për mediat  para shtabit komunal të partisë te Sheshi (11:30)

Makedonski Brod/ Krushevë/ Demir Hisar/Resnjë – Karvani i platformës politike Koncepti i Maqedonisë e vazhdon vizitën  nëpër qytetet e Maqedonisë. (Makedonski Brod/10:00. sheshi i qytetit në Krushevë/12:00, deklaratë për mediat nga Petar Bogojeski, promotor i Konceptit të Maqedonisë dhe nga kandidatët për deputetë 12:15, sheshi në Demir Hisar/ 17:00, shesi në Resnjë/19:00)

___________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close