Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

2 korrik 2020

2 korrik 2020

Shkup – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, do të kryejë vizitë pune në Komunën e Nagoriçanit të Vjetër. (deklarata për media para Qendrës Përkujtimore të KAÇKM-së në Pelincë/11:30)

Shkup – Zëvendëskryetari i Qeverise për Çështje Evropiane, Bujar Osmani do të mbajë konferencë për shtyp.  (sheshi “Nëna Terezë” para hapësirave të Sekretariatit për Çështje Evropiane/ 10:00, arritja e ekipeve gazetareske  më së voni  në orën 09:45)

Shkup – Zëvendëskryetarja për Çështje Ekonomike dhe Koordinim me resorët ekonomik, Mila Carovska  dhe drejtori i Fondit  për inovacione dhe zhvillim teknologjik, Jovan Despotovski do ta vizitojnë  objektin prodhues të kompanisë “Industri servis”. (lagj. Maxhari, rr. “Bllagoja Stefkovski” në afërsi me shkollën  e mesme  elektro-teknike “Mihajllo Pupin”/ 13:00, deklarata për mediat para objektit të “Industri servis/ 13:30)

Shkup – Ministrja e Financave Nina Angellovska do të mbajë konferencë shtypi me temën “Realizimi i buxhetit për muajin Qershor 2020” (Qendra për shtyp e Qeverisë, fotografitë/ 11:00)

Ohër – Ambasadori i Bashkimit Evropian, Samuel Zhbogar do të mbajë takim me kryetarin e komunës së Ohrit, Konstantin Georgievski. (Deklarata për mediat në plazhin “Gorica 3″/ 12:00)

ZGJEDHJE PARLAMENTARE 2020

Shkup – Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev do të japë një deklaratë për mediat. (përpara Kuvendit të RMV, hyrja kryesore/9:00)

Shkup – Kandidati për deputet dhe bartës i listës në NJZ2, Oliver Spasovski në takime me banorët e Komunës Çuçer Sandevë. (deklarata 16:30 në fshatin Glluvo në fushën e sportit)

Shkup –  Konferencën për shtyp nga koalicioni “Tash është koha” (Shtabi zgjedhor: Tash është koha -Sheshi “Skënderbeu”/12:00)

Çeshinovë-Obleshevë – Sekretari i përgjithshëm i LSDM-së dhe bartë i listës në NJZ 3, Lupco Nikollovski do të japë deklaratë për mediat. (në hyrje të Çeshinovë-Obleshevë (fushat e orizit/11:30)

Dibër/Strugë – Lëvizja Besa pjesë e koalicionit “Mundemi” do të prezantohet në Dibër në (17:00) dhe Strugë në (19:00).

Dibër/Tetovë/Shkup/Negotinë – Bartësit e listave të VMRO-DPMNE-së do të kenë takime me qytetarët dhe do të japin deklarata për mediat.

– Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski do të vizitojë komunën e Dibrës/15:30, komunën e Mavrovë/Rostushë/17:00, komunën e Gostivarit/18:30 dhe komunën e Tetovës/20:30.

– Bartësi i listës në NJZ2, Vllado Misajllovski do të japë deklaratë në 12:15 në Vizbeg, dhe në 18:30 do të ketë takim me banorët e Gjorce Petrovit në  lagjen rome.

– Bartësi i listës në NJZ 3, Igor Janushev, do të ketë  takim me banorët e komunës së Sveti Nikollës ku në 10:15 është planifikuar deklaratë për mediat në qendër të qytetit. Në orën 14:15, deklaratë pritet të lëshohet së bashku me Unionin e grave të VMRO-DPMNE-së, lokacioni bar-kafe Feniks (qendra e qytetit).

– Bartësi i listës në NJZ 4, Aleksandar Nikolloski do të ketë takim me banorët e fshatit Pepelishte të komunës së Negotinës në orën 18:30, ndërsa në 20:00 do të ketë një takim me banorët e fshatit Krivollak në komunën e Negotinës.

Shkup – Konferencë për shtyp e Partisë Suaj (10:00/keji i Vardarit, prapa Qeverisë)

Shkup – Karvani i Koalicionit “Asnjëherë e Veriut – Vetëm Maqedoni” do të ketë takime me qytetarët në komunat e Shkupit që i përkasin njësive zgjedhore numër 1 dhe 2.

– Bartësit e listave në NJZ 1 dhe 2, Biljana Xhingo dhe prof. dr. Jove Kekenovski si dhe kryetari i Maqedonisë së Vetme prof. dr. Janko Baçev do të japin deklarata për mediat përpara shtëpisë përkujtimore së Nënë Terezës në rr. “Maqedonia”. (11:30)

_____________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close