Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

1 korrik 2020

1 korrik 2020

Shkup – Kryteari i Qeverisë, Oliver Spasovski dhe zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Jani Makraduli do të kontrollojnë punët në shkollën “Vëllezërit Ramiz-Hamid” në Komunën Shuto Orizarë. (12:30/deklaratë për mediumet në 12:40)

Shkup – Kryeministri Oliver Spasovski do të mbajë fjalim në fillimin e ndërtimit të qendrës së re logjistike moderne të kompanisë “Deni Internacional”.  (Përballë kompanisë “Deni Internacional”,  afër autostradës në zonën ekonomike  lokale “Ilinden/10:00) 

Shkup – Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike dhe Koordinim me Resurset Ekonomike, Milla Carovska do të kryejë inspektim në aktivitetet vijuese për rinovimin e Teatrit Dramatik. (Teatri Dramatik, Komuna e Karposhit/10:30. deklaratë për media pas inspektimit të realizuar)

Ohër – Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska do t’i vizitojë pjesëtarët e Armatës në Kampin për stërvitje në ujë. (11:00, mbërritja e mediave në hyrje të Kampit për stërvitje në ujë  afër “Burimet e Biljanës”/10:45, deklarata për media pas vizitës)

Shkup – Ministri i Shëndetësisë doc.dr. Venko FIlipçe do të realizojë takim me përfaqësues të Shoqatës për sëmundje të rralla. (Parku i qytetit – në të majtë të Guacës/11:00/Deklarata për mediumet/11:30/Inserte/11:15)

Shkup – Drejtoresha e Drejtorisë për të Ardhura Publike Sanja llukarevska do të mbajë konferencë për shtyp me rastin “Një vit TVSH-ja Ime me qytetarët”. (Oborri i Drejtorisë së Përgjithshme – Shkup, rruga “Kuzman Josifovski Pitu” nr. 1/10:00)

Shkup – Lidhja e Odave Ekonomike të Maqedonisë do të mbajë konferencë për shtyp. (Para LOE.10:30)

Shkup – Deklaratë e Frosina Remenskit. (Para ndërtesës së Prokurorisë Themelore Publike në kejin Dimitar Vllahov/09:15)

ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2020

Shkup – Deklaratë për media e Bujar Osmanit të BDI-së. (Sheshi “Skënderbeu”/11:00)

Shkup – Kandidati për kryeministër të parë shqiptar Naser Ziberi dhe bartesi i listes së Zones 2, Arber Ademi, do të kenë takim me mesuesit në oborrin e shkollës “Hasan Prishtina” në Çair, në afërsi të selisë së BDI, pas çka do të vijojnë deklarata për
mediat. (12:30)

Tetovë – Kryetari i PDSH-së Mendu Thaçi do të takohet me shefen e Misionit të OBSE-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut Klemens Koja. (Selia e partisë/10:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e koalicionit “Tash është koha”. (Sheshi “Skënderbeu”/12:30)

Gostivar  – Shpërndarje e fletushkave & aktivitet me të rinjtë e koalicionit në parkun e qytetit (Qytet /12:00-15:00)

– Debërc (16:00)

– Trebosh (17:00)

– Pallaticë  (18:00)

– Zhelinë (19:00)

– Strimnicë (20:00)

Shuto Orizarë – Kandidati për deputet të LSDM-së dhe bartës i listës në NJZ 2, Oliver Spasovski do të realizojë takim me banorët . (deklaratë për opinionin, para shtabit zgjedhor komujnal/16:30)

Srtrugë/Berovë – Karvani i oalicionit “Mundemi” sot do të jetë në Strugë (19:00) dhe në Berovë (20:30)

Krivogashtan – Në parkun tek tregu në Krivogashtan deklaratë për meidumet do të japë kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev (12:00)

Shkup – Sekretari i përgjithshëm i LSDM-së, Ljupço NIkollovski dhe sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha do të japin deklarata për mediuemt.(Salla e vogël konferenciale në Qendrën sportive “Boris Trajkovski”/11:00)

Pllasnicë/Makedonski Brod/Kërçovë/ Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristian Mickoski për vizitë në Pllasnicë (17:00), miting në Makedonski Brod (18:30) dhe vizitë në Kërçovë (20:30)

Shkup – Konferencë për shtyp e Platformës Politike Koncepti Maqedonas me temë “Ekologjia dhe mbrojtja e mjedisit të jetesës”. (Pika e karburantit “Cërna Reka” – Petroll në Komunën Ilinden – Marino/10:00)

________________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close